Åbningstider og lukkedage

Dagplejen i Lejre Kommune opererer med 6 forskellige åbningstider, som nye forældre kan ønske, når børn søger om plads i dagplejen.

Åbningstider og faste lukkedage

Åbningstider:
Dagplejerne arbejder 48 timer om ugen. De har åbent i tidsrummet 6.15 – 17.15. Du kan gå ind på den enkelte dagplejer, for at se deres nuværende åbningstid.

Dagplejerens åbningstid kan ændres. Det kan ske, hvis der skal et nyt barn ind hos dagplejeren, eller en forældre pludselig får andet åbningstids behov. Der bliver dog altid taget hensyn til de børn der allerede er indmeldt hos dagplejeren.
Når du skriver dit barn op til dagpleje, skal du skrive dit åbningstids behov.

Faste lukkedag i Dagplejen i 2019

  •  15. 16. og 17. april 2019 (de tre dage før påske)
  •  31. maj 2019 (dagen efter Kr. Himmelfartsdag)
  •  5. juni 2019 Grundlovsdag
  •  16. september 2019 (Pædagogisk kursus dag for hele dagplejen)
  •  23. og 24. december 2019 samt dagene mellem jul og nytår 27.-30.- 31. december 2019

De faste lukkedage er godkendt af Udvalget for Børn og Ungdom.

Hvis du har brug for pasning på lukkedagene. Skal du henvende dig til dagplejens leder Marianne Løjesbjerg på malo@lejre.dk og tilkendegive, at du har brug for nødpasning, senest 3 måneder før lukkedagene finder sted. 

På baggrund af forældrenes tilmeldinger, besluttes hvilke dagplejer der holder åbent. Forældrene får besked om hvor der holdes åbent for nødpasning senest 1 måned før. 

Der tilbydes ikke nødpasning d. 5/6 og 24/12.

 

Regler for nødpasning

Forældre skal - senest 3 måneder før lukkedagene finder sted - tilmelde deres barn til nødpasning på dagplejekontoret, hvis de har behov for det. Der tilbydes ikke nødpasning den 5/6 og 24/12. På baggrund af forældrenes tilmeldinger, besluttes hvilke dagplejere, der holder åbent. Forældrene får besked om, hvor der holdes åbent for nødpasning, senest 1 måned før lukkedagene holdes.