Legestuegruppen Haletudserne

Marianne Pedersen

Jeg hedder  Marianne Pedersen fra 1966.. Mand og 3 børn. Har en kanin som kun er ude.

Hvad kendetegner dig som dagplejer:

Vi bruger meget tid ude. Enten i haven eller i nærområdet. Jeg vil gerne lære børnene, hvordan vi tager hensyn til hinanden. Jeg vægter den sproglige udvikling højt og de sociale kompetencer. Jeg arbejder på at gøre børnene klar til børnehaven og give dem selvværd.

Fortæl om en god dag i din dagpleje:

En god dag, er når alle børn kommer glade og friske - stille og roligt. Vi hygger ved formiddagsbordet og slutter af med sang.

Vi går i haven og får noget frisk luft og udfolder os. Så der det tid til en hyggelig frokost med snak omkring bordet.

Efter frokosten leger vi lidt og så skal der puttes. Om eftermiddagen er der eftermiddagsmad og leg igen, inden børnene bliver hentet.

Hvorfor er du dagplejer?

Jeg synes at det er spændende at være med til at "forme" de små børn til gode og sociale børn - og give dem en god start på livet.

Nuværende åbninstid:

mandag til torsdag 6.45 - 16.30
fredag                   6.45 - 15.45 

Violet Medusa Cairo Westergaard

Violet Medusa Cairo Westergaard

Generel info:

Jeg hedder Violet Westergaard. Jeg er født i 1972 og har været dagplejer siden 2007.
Jeg har 2 børn i skolealderen og ingen planer om at få husdyr.

Når et barn bliver passet hjemme hos mig, vil jeg gerne have at de kan føle det som deres andet hjem. Et hjem fyldt med varme, kys og kram, hvor børnene er set og hørt og deres følelser anerkendt. Jeg har fokus på børnenes sensoriske udvikling og selvvær. Vi kan lide at være udenfor og blive beskidte. Fra naturen nyder vi godt af hvad den producerer af spiseligt og hvad vi kan bruge til at lege med og pynte med. Det er også vigtigt at lære at færdes sikkert i naturen.

En god dag:

En god dag er når børnene ankommer tidligt, sidder med ved morgenbordet med mine egne børn og mand. Vi snakker og læser og hygger sammen.
Når alle børn er ankommet, traver vi ud på eventyr i vores nære natur. Vi kigger efter dyr, både store og små og snuser til blomsterne. Vi går på line, kravler og tumler. Vi samler skæve pinde, kogler og forhåbentlig nogle hindbær og brombær, som vi napper til.

Hvorfor er du dagplejer?

Jeg elsker at se verden gennem børnenes øjne. At præge deres første år positivt. I de timer hvor børnene ikke kan være med deres familie, bliver jeg en slags "reservemor", der guider med varme og tryghed.

Kurser:

  • Grundkursus
  • Førstehjælp med opfølgning hvert 3. år.
  • Psykologi og selvær
  • Tegn til tale
  • Mad til børn - sunde børn
  • Særligt sensitive børn
  • Motorik assistent.

Nuværende åbningstid:

mandag til torsdag 6.30 - 16.15
fredag                   6.30 - 15.30

Dorte Nielsen

profil under udarbejdelse

Anja Hindsbøl Hansen

under udarbejdelse