Violet Medusa Cairo Westergaard

Violet Medusa Cairo Westergaard

Generel info:

Jeg hedder Violet Westergaard. Jeg er født i 1972 og har været dagplejer siden 2007.
Jeg har 2 børn i skolealderen og ingen planer om at få husdyr.

Når et barn bliver passet hjemme hos mig, vil jeg gerne have at de kan føle det som deres andet hjem. Et hjem fyldt med varme, kys og kram, hvor børnene er set og hørt og deres følelser anerkendt. Jeg har fokus på børnenes sensoriske udvikling og selvvær. Vi kan lide at være udenfor og blive beskidte. Fra naturen nyder vi godt af hvad den producerer af spiseligt og hvad vi kan bruge til at lege med og pynte med. Det er også vigtigt at lære at færdes sikkert i naturen.

En god dag:

En god dag er når børnene ankommer tidligt, sidder med ved morgenbordet med mine egne børn og mand. Vi snakker og læser og hygger sammen.
Når alle børn er ankommet, traver vi ud på eventyr i vores nære natur. Vi kigger efter dyr, både store og små og snuser til blomsterne. Vi går på line, kravler og tumler. Vi samler skæve pinde, kogler og forhåbentlig nogle hindbær og brombær, som vi napper til.

Hvorfor er du dagplejer?

Jeg elsker at se verden gennem børnenes øjne. At præge deres første år positivt. I de timer hvor børnene ikke kan være med deres familie, bliver jeg en slags "reservemor", der guider med varme og tryghed.

Kurser:

  • Grundkursus
  • Førstehjælp med opfølgning hvert 3. år.
  • Psykologi og selvær
  • Tegn til tale
  • Mad til børn - sunde børn
  • Særligt sensitive børn
  • Motorik assistent.

Nuværende åbningstid:

mandag til torsdag 6.30 - 16.15
fredag                   6.30 - 15.30

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk