Sandra Nielsen

Sandra Nielsen

Jeg hedder Sandra Nielsen er født i 1974, jeg har 2 børn født i 1995 - 2001. Mit hjem er røgfrit.
Vi har en kanin som bor udendørs.

Hvad kendetegner dig som dagplejer:

Jeg lægger vægt på at være ude i naturen, hvor vi rigtig kan boltre os og bruge vores krop. Det kan f.eks. være trille på bakker, hoppe i vandpytter.

Vi synger også hver dag, det er sjovt at se hvordan børnene i en tidlig alder kan fagterne til sangene, inden sproget er kommer med, jeg tror at sang er med til at udvikle dem sprogligt. 

Fortæl om en god dag i din dagpleje:

En god dag kan være når vi mødes med de andre dagplejer og laver planlagte ting.

En god dag kan også være en gå tur hvor vi pludselig finder noget spændende. F.eks. i vinters det var frost vejr vi gik en tur ned til en bakke hvor der lå frost på græsset, børnene kunne høre det knaste når de gik på det, vi fandt en lille vandpyt med is på, isen knækkede og de samlede is stykkerne op og bar dem hjem, hvor de kiggede til dem i løbet af dagen, for at se om de var tøet op. En lille gå tur blev hurtig til en spændende og lærerig dag.

Hvorfor er du dagplejer?

Fordi jeg kan lide at arbejde med børn, jeg synes at det er et meget givende arbejde. Det er en vigtig ting for mig at kunne give børnene tryghed og være nærværende. Så det at arbejde med en lille gruppe børn er skønt, så er jeg sikker på at nå det enkelte barn hver dag.  

Kurser:

  • 3 ugers grundkursus
  • Tegn - til tale
  • Børns motorik, sansning og bevægelse
  • Førstehjælp - med opfølgning hvert 3.år
  • Mad til børn - sunde børn

Nuværende åbningstid:

mandag til torsdag 7.00 - 16.45
fredag                   7.00 - 16.00