Hanne Nielsen

Hanne Nielsen

Jeg hedder Hanne Nielsen, født i 1968, og har være dagplejer siden 1998. Jeg er gift med Evald, som også er dagplejer. Vi har 3 børn, Martin født i 1990, Anja født i 1993 og Lasse født i 1996. Vi er 2 dagplejere med op til 8 børn, så der kan godt være liv og glade dage, men også en stor fordel, da der altid er et par ekstra hænder.

Hvad kendetegner dig som dagplejer:

Vi prioriterer udelivet højt, og er ude næsten hver dag. Børnene oplever tingene anderledes når de er inde, ex. En traktor i en bog, men den ser anderledes ud i virkeligheden. En inde-dag kan også være hyggelig, med puslespil, læsning, sanglege, klodser, te selskab m.m.

Fortæl om en god dag i din dagpleje:

En god dag i dagplejen er rigtig mange ting. Men det bedste må da være en dag hvor børnene går hjem med "rygsækken" fyldt med gode oplevelser og mange indtryk. En dag hvor alle har leget rigtig godt med hinanden og vi har grinet og pjattet.

Hvorfor er du dagplejer?

Fordi jeg synes det er et meget spændende job, og vil ikke bytte for noget andet. Her har jeg muligheden for at påvirke børnene, i den retning, som jeg mener er vigtig. At lære dem hvor vigtigt det er at være social, være gode kammerater og at de ved, hvem de selv er.

Kurser:

  • Selvværdskursus,
  • Samspil og relationer,
  • Førstehjælp i 2011,
  • Kollegial kommunikation i 2011.
  • Mad til børn - sunde børn i 2013
  • Krop og bevægelse 2014
  • Certificerede idrætsdagplejer

Nuværende åbningstider:

mandag til torsdag 6.45 - 16.30
fredag                   6.45 - 15.45

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk