Om Dagplejen

Vi byder jer og jeres barn velkommen i Lejre Kommunes dagpleje - og velkommen på vores hjemmeside.

I Dagplejen vil dit barn sammen med 3-4 andre børn få tilbudt en hverdag hvor trivsel, nærvær, leg, udvikling og læring i et trygt miljø, er i højsædet.

I Dagplejen er der tid til dit barn og mulighed for at dit barn kan skabe relationer til andre børn. Dagplejerne mødes i grupper både hos hinanden og i legestue hvor der arbejdes med forskellige temaer.

Dit barn vil blive passet i et privat hjem, hvor det er den samme voksne, der tager i mod dit barn om morgenen, som også afleverer dit barn om eftermiddagen, og som derfor ved, hvordan dit barns dag er forløbet.

Vi håber, at dit barn vil få nogle rigtige gode og trygge år i dagplejen. Vi ser frem til at samarbejde med dig gennem gensidig og ærlig dialog.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit barns udvikling eller andre ting, er du altid velkommen til at kontakte områdets dagplejepædagog. Du finder deres kontaktinformationer her

 ”Dagplejen kan nogle ting i forhold til nærhed og trivsel, der er svære at måle, men dagplejere er generelt gode til at skabe ro, tryghed og dialog med børnene” Ole Henrik Hansen, Aarhus Universitet. 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk